Tiden går..

Nu har vi varit hemma ett bra tag och vi har kommit in i någorlunda rutiner och Sally har vant sig vid hemmamiljön. Katterna tror jag också har accepterat den nya familjemedlemmen och bryr sig inte så mycket om henne. Då är de mer intresserade av hennes syrgasslang som ligger på golvet tyvärr. Syrgasen verkar vara seg att bli av med. De ska ta ett nytt Hb-värde på henne på torsdag när vi ska till Skövde igen. Förra onsdagen blev vi ju utskrivna från avdelningen så nu har vi ingen Neovård i hemmet längre och det innebär att jag nu är mammaledig. Helst bisart, efter 3månader så är Sally "frisk", bortsett från syrgasen då förstås.

Sally växer som aldrig förr. BVC var här i går på det första hembesöket och då vägdes hon, vågen stannade på hela 2800g! Så snart är det 3kg, helt otroligt! Sist hon mättes var hon 44cm, och hon har säkert växt sen dess för det var ett tag sen hon mättes.



Ja, som ni ser på bilderna är det en himla skillnad på våran älskade Sally! Hon är så otroligt stark och verkar ha en enorm livsvilja och det är vi evigt tacksamma för! Det är underbart att se hur hon växer och utvecklas nästan dagligen. Ska bli kul att visa upp henne på avdelningen på torsdag när vi gör återbesök, de har ju inte sett henne på en månad typ. De flesta i personalen lärde ju känna henne och oss eftersom vi var där så länge.

Snart är det jul och det snöar ute, mysigt! Tycker gott snön kan ligga kvar tills halva januari, vore skoj med en vit jul i alla fall. Sally lär väl inte göra så mycket väsen över att det jul nu i år men vi ser redan fram emot nästa år då hon kommer vara lite mer medveten om det hela.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Lilla gumman vad stor hon har blivit! Eller ja, stor och stor... men från den första bilden och nu till den senaste! WoW!



Ja, det är stora spörsmål det där, och kanske S kan hjälpa oss, kanske ska höra imorgon? Hahahaha

2009-12-15 @ 20:24:56
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0