Hemgång.

Idag går Sally in i v37, om hon hade kunnat vara kvar i magen hade hon varit fullt utvecklad nu även om hon hade haft tre veckor kvar att vara i magen. Det känns ofattbart att hon fyllt 2mån nu, och att allt gått så fantastiskt bra! Minns när jag satt i Göteborg och läste andra föräldrars berättelser då de varit på sjukhus i 6månader! Som det ser ut nu verkar det knappt bli tre måndader för våran del och det känns så skönt! Det har börjat bli prat om att vi snart ska komma hemåt och i stora drag är det väl mer en fråga om när vi känner oss redo att ta hem henne. Hon är redo enligt de på sjukhuset att komma hem även om det får bli med sond och syrgas. Vi hoppas på att hennes lungor snart ska kunna fungera som de ska så hon slipper syrgasen när hon kommer hem, men vi får se hur det går.

I fredags vägde hon 1765g och är 39cm lång, växer som bara den! Vi hoppas på att hon kommer över 1800g-gränsen imorgon då det är vägning igen! Hon har nästa vuxit ur den första bodyn hon fick och det känns otroligt måste jag säga. Har köpt en så söt röd klänning i stl 50 som jag hoppas hon kan ha på julafton, vore himla kul! Sen vet vi inte än hur vi ska göra på julafton med lilla Sally, om vi ska åka och fira som vi gjort förr eller om vi bara ska vara hemma. Det beror också lite på hur vi själva mår och vad vi orkar med. Kanske är skönt att vara hemma och rå om oss själva, hur det än är så känns det bökigt att åka iväg med syrgas om hon nu har det kvar då. Vi får se när det närmar sig, det är trots 1,5 månad kvar.

Idag är vi hemma en sväng i Lidköping. Vi har firat min far och varit på Rickard pappas grav och tänt ljus, nu håller jag på och tvättar så vi kan få lite rena kläder med oss till Skövde imorgon igen. Antagligen ska vi åka till Ullared över dagen imorgon och shoppa loss. Vi ska kika på en del saker till Sally men sen ska vi också försöka få klart alla julklappar för sen när vi alla tre kommer hem så blir det inte så lätt att ta sig så långt plus att det är skönt att få gjort det mesta på en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0