En snabbis!

Passar på att uppdatera en kortis innan jag blir för trött. Flytten till Skövde gick jättebra för Sally, hon skötte sig bra och fick mat i ambulansen. Personalen på sjukhuset i Skövde ringde när hon var framme och lugna oss med att allt hade gått bra. Ett par timmar senare kom vi fram till Skövde och det var så skönt att äntligen få se vår Sally igen. 
Idag har vi vari där från 10 på förmiddagen till 19 på kvällen, dagen har gått himla fort och det går bra i Skövde med personalen och så vidare. Dock känns det i hjärtat att åka ifrån henne och lämna henne "själv" fram tills imorgon - samtidigt vet jag att de ringer om någonting skulle hända. Bekymret då är ju förstås att vi har 45-50min bilfärd till sjukhuset.
Sallys vikt idag är hela 780g och det känns naturligtvis jättebra! Får hoppas hon fortsätter i samma stil och att hon snart kommer över 1kg. Tydligen finns det något som heter Neonatalvård i hemmet och det är nog något vi kommer nappa på när det kan komma att bli aktuellt för Sally. Det innebär att vi kan komma hem lite tidigare faktist, fast än är det många veckor kvar på sjukhuset.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Alldeles underbara nyheter. Och vård i hemmet låter väl kanon, och du besitter ju lite sjukvårdskunskaper så det kan väl inte bli bättre.

2009-09-23 @ 21:59:42
Postat av: ♥ Nina ♥

Neonatalvård i hemmet är suveränt! Inget vi fick här hemma då de inte erbjöd det ... för stora avstånd sa de. Vi har 6 mil till sjukhuset. Men men. Vi fick ju komma hem 5 veckor tidigare än beräknat i alla fall! Så om allt flyter på så ska ni se at ni får komma hem fortare än ni tror! =) Hon behöver bara äta upp sig lite .. ;) Skönt att vara hemma, trots att en stooooor bit saknas er. Man behöver ladda om, andas hemma.

2009-09-24 @ 07:41:19
URL: http://snostjarna.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Håller alla tummar o tår för er lilla Sally :) Skönt att få släkt o vänner lite närmare igen, deras stöd behövs! Sköt om er och glöm inte att vårda er själva också!



Kram - Ulrika

2009-09-24 @ 14:16:43
URL: http://ulrikahellemar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0