Imorgon bär det av.

Idag fick vi ett bakslag, vågen visade minus 20g för vår lilla Sally, men de tror att det beror på att hon växer och utvecklas så mycket och det får vi försöka att tro på. Och visst ser vi att hon växt och blivit mer "mänsklig" som jag skrivit förrut.

Till 99% så kommer flytten till Skövde att ske imorgon, de hämtar lilla Sally runt 11-tiden och vi kommer att få åka runt 14-tiden. Det kommer kännas som en hel evighet att vänta men det blir billigast för alla parter. Visst att min pappa erbjöd att han kunde hämta oss men det känns som för mycket begärt, de har redan ställt upp så himla mycket de sista veckorna.
Det får räcka med att han kör våran bil till Skövde imorgon kväll så vi kan ta oss hem. Det kommer bli så svårt att åka från KSS och hem till våran egen lägenhet. Det kommer innebär att vi kommer vara 40-50min ifrån vår lilla älskade Sally, medans nu när vi bor här så är det endast 5min gångväg om man går raskt. Dock får vi acceptera läget, de på Neonatalen här i Göteborg anser att hon är så pass stabil nu så de vill skicka iväg henne för att göra plats för andra små bebisar. Och när vi har installerat oss i Skövde så kommer det säkert att fungera bra - men nu innan känns det väldigt svårt att förstå att vi ska lämna tryggheten vi fått här.


Kommentarer
Postat av: lisa

lyck till idag med flytten! vad har lilla sally på sej, är de bara "lanstingskläder" eller finns det pyttepytt att köpa? kramar

2009-09-22 @ 09:50:13
Postat av: Ulrika

Hoppas att allt går väl idag med nytt "hem" och allt. Er lilla tös kommer säkert att trivas gott så länge hon har mamma o pappa hos sig :)

2009-09-22 @ 09:54:44
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0