Klara besked?

Idag har vi fått besked om att det blir flytt på tisdag, det känns lite skrämmande samtidigt som det är ett steg framåt och vi kommer närme vårat hem. Känner mig verkligen tudelad, och spänd. Huvudvärken kommer och går och den hänger troligtvis ihop med mitt höga blodtryck som inte verkar vilja ge med sig ännu. Får hoppas på att det lugnar sig när vi kommit till Skövde och lärt känna personalen och deras rutiner.
Det som stör mig dock är att de inte kan ge besked om NÄR på tisdag det ska bli flytt. Tydligen beror det på när ambulanstransporten kan komma och hämta vår lilla Sally, men hur svårt kan det vara och ge besked om det kommer ske på förmiddagen eller eftermiddagen till exempel?

Sallys vikt idag är 725g vilket innebär en viktökning på 10g sen igår. Den totala viktökningen för Sally nu är 200g, som lägst var hon nere på 525g stackarn. Igår tog de blodprover på henne och det visade att hennes blodvärde var lågt så inatt så fick hon en påse blod. Hennes blodvärde var egentligen inte "farligt" lågt men för att klara kommande flytt så fick hon en påse.

Ikväll blir det lugnt för oss, vi ska inte till sjukhuset igen förän vid 21.30 då vi ska byta, vända och mata henne. Efter det blir det en stunds nattning, mysigt!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej på er! Så nu är det flytt på G, måste kännas spännande som sagt. Lite jobbigt att lära känna ny personal och så kanske.. Hoppas allt kommer att gå riktigt bra. Skönt att hon ökar i vikt lilla sally! Kram

2009-09-20 @ 19:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0