Snart kan det bli flytt!

Ojoj, här händer det saker minsann! Sally har kommit igång med sin mage och det med besked! Och ingen är gladare än mamma och pappa, hehe. Rickard bytte blöja två gånger och det var bajs båda gånger, ni skulle sett och hört honom - det var för roligt! Vår lilla tjej har nu klarat två dagar utan CPAP och det fungerar finfint. Det är så otroligt skönt att ha henne ute ur kuvösen hud mot hud nu när det inte är någon CPAP som fräser och och har sig hela tiden. I förrgår hade jag henne ute och igår var det Rickards tur, han är en så stolt pappa när han sitter där i stolen med vår dotter på sitt bröst. Igår fick hon tag i ett av hans hår på bröstet, det såg för kul ut!

Igår pratade vi med Ola, Sallys läkare, och eftersom hon är så stark och kämpar på så bra kan det snart bli flytt till KSS och det vore så skönt att komma närme hemmet. Sen är det alltid en viss oro när det gäller flytten också, det blir ju så mycket nytt för oss alla men det kommer säkert ordna sig. Sen får vi såklart vara beredda på att det kan bli bakslag för henne, och då kanske vi får avvakta med flytten. Men vi håller tummar och tår för att det ska gå vägen.

Hon har nu lyckas komma upp till 690g det lilla livet. Som minst vägde hon 525g så hon har verkligen lagt på sig på dessa tio dagarna! Nu får hon 8ml bröstmjölk via sonden vid varje matningstillfälle och mat får hon var tredje timme, dvs 8ggr per dygn.

Vi ska försöka att lägga upp bilder så snart vi kan men dessa datorer som vi har tillgång här på Ronald-huset är inte till att lita på alla gånger så vi får ta det senare. Men söt är hon, hon har min lilla näsa och pappas öron, ögonen de är blå precis som våra.


Kommentarer
Postat av: ♥ Nina ♥

Härligt å höra att hon verkar så pigg å äter å skiter ;) Vi väntade bakslag hela tiden då de sa vi skulle vara beredda .. men vår prins han kämpade sig framåt å vi klarade oss utan bakslag! Du ska se Sally är en kämpare hon med å kommer ur detta starkare å med en livsglädje av guld! =) Kramar till er alla tre! Ser fram emot bilder på lilla sötingen!

2009-09-14 @ 13:12:21
URL: http://snostjarna.blogg.se/
Postat av: Josefine

Vad härligt att höra, vännen! Blev jätteglad när jag fick läsa ditt inlägg idag. Go Sally!!! Håller tummarna för att ni ska få flytta till KSS snart!



Kramkram

2009-09-14 @ 14:59:02
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com
Postat av: Sara Karlsson

Gud va roligt att läsa att det går framåt och med så stora steg! Håller tummarna för flytt till kss.

2009-09-14 @ 16:51:56
Postat av: Marie Eriksson

Va glad jag blev av att läsa det här. Hejja Sally! Såg lilla pyret på facebook. Så liiiten och söt.

2009-09-14 @ 18:19:06
Postat av: Hobbydraken

Åååå vad skönt att höra! Hoppas att ni snart kan genomföra flytten, våra tankar är med er ska ni veta!



Kramar från Fredrik, Nelle, Rickard och Vincent

2009-09-14 @ 18:50:26
URL: http://dragonheart66.bloggsida.se
Postat av: Jerker o Eleonor

KRAAAM från "di gamle" i Vara till er alla tre!



Hälsar gammelmorbror o gammelmoster......blir det väl.....??

2009-09-14 @ 22:22:02
Postat av: susanne

vad härligt att läsa att hon kämpar, förstår att det vore skönt för er att komma till kss, kram och lycka till tänker på er. kram

2009-09-15 @ 08:19:35
URL: http://susannesdagar.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0